Branches

Elke branche heeft behoefte aan
een eigen benadering van marketing

Hoewel onze core in the muziek & entertainment industrie ligt, hebben wij ervaring in diverse branches. Kies hieronder uw branche.

Muziek & Entertainment

In de muziek en entertainment wereld is het belangrijk te realiseren dat er niet een directe Return-On-Investment is. Hoe gaan we hier in de Online Marketing mee om?

Events

Kaartverkoop is waar het om draait bij evenementen. Hoe vindt je potentiële bezoekers en hoe haal je deze over een kaart te kopen?

Sport & Welzijn

In Sport & Welzijn gerelateerde businesses is content en toon waanzinnig belangrijk in elke campagne. Hoe trekt u nieuwe abonnees aan?

Local Business

Voor Local Businesses is het noodzakelijk hoog in Google te staan wanneer iemand in de omgeving naar services of producten als de uwe zoekt. Hoe blijft u de competitie voor?

E-Commerce

In de wereld van E-Commerce draait het allemaal om conversie ratio’s op uw website. Maar hoe vindt u de juiste doelgroep om deze vervolgens naar uw webshop te krijgen?

Fashion

Bij Fashion gerelateerde bedrijven is het woord ‘investering’ een veel voorkomend woord. Wij hebben mogelijkheden deze investeringen te verlagen voor u.

Educatie

Businesses die educatieve diensten verlenen hebben unieke positie. Zij kunnen d.m.v. gratis content snel leerlingen krijgen.

Uw interesse gewekt?

Klaar voor groei?