E-Commerce

Het draait allemaal om het winnen van vertrouwen


Home » Branches » Ecommerce

Targeting is key

U heeft een eigen webshop of verkoopt via Bol.com. Dan is het belangrijk dat u uw producten recht voor de neuzen plaatst van mensen die interesse tonen in dit soort producten. Zomaar een doelgroep verzinnen is gevaarlijk in deze business.

In-Market

In retail en online retail is het noodzakelijk je producten recht voor de neuzen van mensen te plaatsen die de laatste tijd op zoek zijn naar soorgelijke producten. Dit noemen we In-Market Targeting en is de reden dat we overal op internet boormachines zien als we gisteren eén keer zochten naar een boormachine.
Met uw webshop wilt u hetzelfde en wij realiseren dit voor u.

 

Remarketing

Mensen die op uw website komen maar niets kopen willen we natuurlijk graag helpen herinneren aan dat leuke product wat ze hebben laten liggen. Daarom helpen we ze een handje en plaatsen uw product overal op internet, in apps, op YouTube en op Social Media. Overal waar ze komen.
Remarketing (of Retargeting) werkt ook op uw Social Media content. Mensen die iets liken, share, delen of simpelweg openklikken worden opgevangen in een doelgroep, klaar om getarget te worden met uw nieuwe product volgende maand!

 

Brand Awareness

U heeft een webwinkel en los van de producten die u verkoopt is het natuurlijk zaak om uw naam ‘out there’ te krijgen. Mensen moeten weten dat uw webwinkel er eén is die ze kunnen bezoeken wanneer ze iets nodig hebben wat u levert.

Daarom is het goed content te creëren en op de juiste momenten te posten om uw naamsbekendheid te vergroten. Denk aan Bol.com met het dikke blauwe mannetje wat iedereen kent.

 

Google Shopping Ads

Als mensen zoeken naar producten Googlen ze dit. U wilt met uw product bovenaan komen te staan in het rijtje met Shopping Ads. De prijs van het product en reviews staan hierbij. Dit helpt direct mee aan Brand Awareness aangezien u nu een speler op de markt van Online Retail bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw branche?

Interessant voor webshop owners:

Zoekwoorden Onderzoek

Zoekwoorden Onderzoek

Google Search

Google Search

Google Shopping

Google Shopping

Remarketing

Remarketing

Medium Pakket

Medium Pakket

Lookalike Targeting

Lookalike Targeting

Neem Contact Op
Voor Jouw Project