Fashion

Wij helpen private labels te groeien


Home » Branches » Fashion

Merkbeleving is key

Het gevoel dat mensen krijgen bij uw merk bepaalt of zij tot een koop overgaan. Als de toon of feel van uw content niet past bij hun lifestyle willen ze niet met uw merk geassocieerd worden. Goede content hebben met een feel die zorgt voor een juiste merkbeleving bij uw klant is daarom van groot belang.

Doelgroep Onderzoek

Met kleding drukken wij mensen ons uit. Voor velen is het een verlengstuk van hun persoonlijkheid. Het is dus van cruciaal belang goed te onderzoeken wat uw ideale doelgroep is. Zo heeft de Fashion branche veel raakvlakken met andere branches. Fashion is verweven met de muziek industrie. Soms ook met festivals. Denk aan ‘Burning Man’. Elk detail en relevante interesse kan uw merk helpen te groeien in advertising.

 

In-Market Targeting

Afhankelijk van het type Fashion product of deel van de markt die u bezet, kunt u online adverteren naar mensen die de afgelopen dagen op zoek zijn geweest naar producten als de uwe. Stel, u verkoopt poncho’s in kekke kleuren. Dan kunt u uw afbeeldingen adverteren naar mensen die zochten naar poncho’s of kleding artikelen in felle kleuren. Dit noemen wij in de marketing ‘In-Market’.

 

Relevant blijven

Goede content consistent op de juiste tijden posten is heel belangrijk in deze branche. U wilt relevant blijven. Trends zijn zo weer passé en u moet te allen tijde zichtbaar blijven online. Dit betekent minimaal 2 keer per dag op de juiste tijden goede content posten. Dit is in de praktijk veel te veel werk voor bedrijven en daarom wordt dit vaak uitbesteed. Bij paúw doen wij Social Media Management voor een aantal bedrijven zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Hun bedrijf runnen.

 

Gebruik ons netwerk

Wij werken nauw samen met een grote textieldrukkerij waardoor wij onze cliënten goede deals kunnen aanbieden. Waar veel private labels tegenaan lopen is het feit dat er diepte investeringen gedaan moeten worden aan voorraad. Via ons niet. Bij ons krijgt u direct een webshop die geïntegreerd is in het systeem van de drukkerij die bij een order uw product maakt en verstuurt voor u!
Lekker makkelijk!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw branche?

Interessant voor Fashion Professionals:

Doelgroep Onderzoek

Doelgroep Onderzoek

Google Display

Google Display

Social Media Content

Social Media Content

Merkbeleving

Merkbeleving

Online Advertenties

Online Advertenties

Website Traffic

Website Traffic

Neem Contact Op
Voor Jouw Project