Local Business

U wilt in uw omgeving de 'Thought Leader' zijn


Home » Branches » Local Business

De nummer 1 in uw omgeving

U heeft een lokale business en wilt dat mensen in uw omgeving naar u toekomen om geholpen te worden i.p.v. naar de concurrent. U moet weten wat de competitie doet en hoe u hen te allen tijde een paar stappen voor kunt blijven. Door hiernaar te handelen wordt u de Thought Leader in uw branche.

Google Search

Als mensen naar een dienst als de uwe zoeken zullen ze hiernaar Googlen. Naast het bovenaan eindigen in Google wilt u ook bovenaan in Google Maps staan. Veel mensen zoeken hier naar businesses om hun heen. Denk aan een toerist die in een andere stad zoekt naar een “Egyptisch restaurant”.

Naast deze betaalde vorm van Google Ranking, Search Engine Advertising is het ook belangrijk de Local SEO van uw website optimaal te hebben zodat u organisch hoog eindigt in Google.

 

Lookalike Targeting

Veel businesses vragen om een email adres bij een aankoop. Bij sommigen gaat het contact sowieso per email. Wat u als local business zou moeten doen is uw email bestand uploaden naar Google en Facebook om deze twee partijen vervolgens naar duizenden mensen te zoeken met hetzelfde online gedrag en interesses als uw klanten. Dit zullen hoogstwaarschijlijk mensen zijn die ook geïnteresseerd zijn in wat u aanbied.

 

Brand Awareness

Veel klanten komen bij uw business terecht door ‘good old fashioned’ mond-op-mond reclame. Daarom is het zaak uw algemene online zichtbaarheid te vergroten met de juiste content. U wilt door ‘iedereen’ gezien worden in uw omgeving zodat u de Thought Leader bent.

Voorbeeld: U heeft een DJ school en op een verjaardagsfeest wordt er gepraat over iemand zijn neefje die later DJ wilt worden. Een familielid heeft meerdere malen uw content voorbij zien komen en denkt “Hey..een DJ school, ja dan moet je eens bij …….. kijken!”

 

Concurrentie Analyse

Goed om te realiseren is dat u niet de enige bent die gewiekst is. Uw concurrentie is ook niet op zijn achterhoofd gevallen en is ook met de marketing van zijn of haar business bezig. Het is daarom noodzakelijk te allen tijde uw competitie goed in het vizier te houden om daarop te kunnen anticiperen.

Wij bij paúw hebben ervaring met het uitschakelen van competitie en weten zwakke punten te vinden en te benutten voor eigen doeleinden.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden tijdens een gratis adviesgesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw branche?

Interessant voor Local Business Owners

Concurrentie Analyse

Concurrentie Analyse

Google Search

Google Search

Google Shopping

Google Shopping

Lookalike Targeting

Lookalike Targeting

Brand Awareness

Brand Awareness

SEO Check

SEO Check

Neem Contact Op
Voor Jouw Project