Sport & Welzijn

De juiste content naar de juiste doelgroep afvuren is een must!


Home » Branches » Welzijn

Content is key

In de sport, welzijn en diëtetiek is het belangrijk om vertrouwen te winnen van uw potentiële klachten. U wilt bewijzen dat u mensen weer gezond kunt krijgen en/of laten afvallen. Uw content is dus erg belangrijk en daarbij ook het gebruik van de juiste hashtags. Want #fitlife op Instagram is natuurlijk een must.

U verkoopt een toekomst

Mensen reiken uit naar diensten als de uwe omdat zij de beste versie van zichzelf willen worden.
U verkoopt daarom een toekomst en uw content en de toon hiervan moet dit uitstralen. De kunst is om de droom bij mensen zo groot te maken dat zij stappen ondernemen om die droom te verwezenlijken.
Deze droom moet doorsijpelen in uw content en merkbeleving.

 

Traditionele benadering

Waarom zou iemand zijn gezondheid in uw handen leggen. Omdat zij vertrouwen hebben dat ze na een training bij u beter in hun vel zitten. Maar hebben deze mensen zomaar het vertrouwen in uw diensten of moet dit vertrouwen verdiend worden?

Bij bedrijven in de sport en welzijn werken wij met marketing funnels (trechters) waarin we eerst uw naam bekend maken bij mensen. Dankzij Remarketing kunnen we vervolgens mensen die hier interesse voor toonden opvangen en testimonials tonen van uw succesverhalen. Hierdoor krijgen men vertrouwen in uw kunnen. Mochten mensen ook bij deze advertenties doorklikken weet u dat zij erg geïnteresseerd zijn in een dienst die u aanbied. Deze mensen staan nu open voor ‘Tripwires’ als gratis recepten of proeflessen.

 

Bovenaan Google

Onderzoek toont aan dat bovenaan staan bij Google gemiddeld 30% meer traffic oplevert naar de website. Het is noodzakelijk om SEA (Search Engine Advertising) te hebben als school want ook al staat u organisch (door SEO) op nummer 1, u staat nooit écht op nummer 1. Boven u staan altijd nog de 3 Google Search Ads.

 

Leads genereren

Het is belangrijk een goede Landing Page te hebben op uw website waar mensen op terecht komen als zij klikken op uw advertentie. Een goede Landing Page kan vermelden dat iemand een gratis proefles kan volgen in ruil voor een email adres of telefoonnummer.
Leads zijn belangrijk in elk bedrijf, maar zeker voor bedrijven in deze branche.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw business te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw branche?

Interessant voor #fitlife mensen

Doelgroep Onderzoek

Doelgroep Onderzoek

Content Marketing

Content Marketing

Instagram Advertenties

Instagram Advertenties

Google Display

Google Display

Remarketing

Remarketing

Landing Page

Landing Page

Neem Contact Op
Voor Jouw Project