Introductie

Wij zijn een Full Service Agency
Aangenaam. Paúw.

Met Den Haag als standplaats worden wij ingezet voor een breed scala aan diensten door een breed scala aan soorten cliënten.

Strategie & Planning

Geen cliënt is hetzelfde en voor elk mission statement geldt een andere benadering en strategie. Ons team brainstormt graag met en voor onze cliënten.

Online Zichtbaarheid

Voor onze cliënten adverteren wij dagelijks voor Branding, Naamsbekendheid, Conversie, Streams, Abonnees en bovenaan Google staan.

Onderzoek

Wij zijn ervaren in het vinden van uw ideale doelgroep. Dankzij onze tools pinpointen wij op interesses, trends, online gedrag en zoekwoorden.

Onderhoud & Optimalisatie

Wij beheren diverse campagnes voor cliënten en optimaliseren deze. Daarnaast managen wij diverse Social Media kanalen van cliënten.

Content Productie

Ons team is ervaren met Adobe Suite. Van advertentie banners in de benodigde dimensies tot WordPress websites. We doen het allemaal.

Rapportages

Geprezen voor onze rapportages! Wekelijks rapporteren wij online over uw campagnes in begrijpbare ‘jip en janneke’ taal.

Bij Paúw voeren wij Modulaire Marketing. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt en betaalt dus niets teveel. U kunt simpelweg blokken bouwen met onze diensten.

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel en naast het business aspect geloven wij sterk in het menselijke aspect. Groei moet mogelijk zijn voor iedereen en met elk, realistisch, budget.

Met onze achtergrond in de muziek industrie, is het niet gek dat Paúw erg actief is geweest voor o.a. Jebroer, Jett Rebel, SBMG, GOOSE, ROQ ‘N Rolla, Rotterdam Airlines en Amsterdam Dance Event.

Daarnaast worden we ingezet door muziekscholen, theaters, local businesses en fashion merken.

Doordat wij veel met freelancers werken zijn we flexibel en kan er te allen tijde snel geschakeld worden. Daarnaast geloven wij in deze digitale wereld in de persoonlijke touch. U bent altijd welkom op kantoor of wij komen graag naar de uwe.

Marketing draait om het bereiken van mensen.
Laten we beginnen met u.

Ervaring

Iedereen blinkt ergens in uit.

Targeting & Remarketing97%
Kaartverkoop stimuleren85%
Branding96%
E-Commerce87%

Graven naar de bron!

Ik zie maandelijks 'Hotshots' die beweren veel te kunnen betekenen voor ons bedrijf. Maar bij Paúw viel mij op dat er zo uitvoerig online gegraven wordt naar de bron. Naar de fans van mijn artiesten om dan pas budget in te zetten op advertenties. Uitstekende benadering!

Jean Zablone – Head of A&R, BLCKRNBW

Uw interesse gewekt?

Klaar voor groei?